Hypnotiseur op je trouwfeest

Je vond de man of vrouw van je dromen, jullie zijn tot over je oren verliefd, je wilt elkaar nooit meer kwijt en daarom gaan jullie die liefde voor elkaar bezegelen met een huwelijk en zoals de traditie het wil, een onvergetelijk huwelijksfeest. Niets is zo spannend en opwindend dan je eigen trouwfeest plannen en er komt vaak meer bij kijken dan je aanvankelijk dacht. Het moet dé grote dag van jullie prille reis samen worden en je wilt dat alles tot in de puntjes georganiseerd wordt zodat de dag vlotjes verloopt. Eens jullie de geschikte datum gevonden hebben ga je op zoek naar een geschikte weddingplanner die alles voor jullie regelt of je schuimt zelf het internet af, op zoek naar een locatie, een traiteur, de mooiste huwelijkstaart en alles wat er nodig is om je feest helemaal te doen slagen.

Maar ook al is de beeldige taart een uniek stuk, is je tafeldekking adembenemend mooi en het menu vijf sterren waard kun je deze bijzondere dag nog origineler maken met een speciale act waar elke gast nog lang over zal napraten.

Iedereen zag het ooit wel eens op TV, de mysterieuze hypnoseshows waarbij mensen op een grappige manier in de maling worden genomen en het publiek niet meer bij komt van het lachen. Je gasten die plots als een gevierd Tangodanser hun danskunsten beginnen op te voeren, iemand zien stijf worden als een houten plank of zien veranderen in een dansende kakelende kip, om maar te zwijgen over het brave schoothondje dat geaaid wil worden door de aanwezige dronken nonkels, het is een beeld wat je eeuwig bij zal blijven. De prijzen voor hypnose artiesten zijn heel verschillend dus het is aangewezen om vooraf zelf te bepalen wat jullie wel en niet willen zien gebeuren. Het kan nooit de bedoeling zijn om iemand van de gasten te kwetsen of iets naar boven te halen waar hij of zij niet trots op is. Daarom is het belangrijk al van bij het eerste contact duidelijk te maken wat volgens jullie wel of niet kan. Of je via een evenementenkantoor boekt of je zelf een hypnotiseur gevonden hebt die feestgangers entertaint, probeer er altijd voor te zorgen dat je vooraf een vastgelegd contract hebt waarin al jullie persoonlijke wensen beschreven staan. Het is ook handig om vooraf een lijstje te bezorgen aan de artiest met specifieke eigenschappen van gasten die je het nauwst aan het hart liggen.