trouwringen huwelijk fotograaf
 


HUWELIJKSFOTOGRAAF HUWELIJKEN


 

 
Trouw & Huwelijktips

Bij de organisatie van een huwelijksfeest komt heel wat kijken.
In onze rubriek "Trouwplanner" hebben jullie van ons al een checklist
en wat guidelines gekregen, om de organisatie en de planning van
jullie bruiloft nog vlotter te laten verlopen. In onze rubriek "trouwtips"
geven we nog enkele leuke tips mee, die jullie als toekomstig bruidspaar
zeker kunnen gebruiken, om van jullie huwelijk een spetterend feest
te maken.huwelijksreportage
 • Als jullie van jullie bruiloft een echt dansfeest willen maken, bespaar dan zeker niet op jullie DJ, want hij zorgt er mee voor of jullie feest staat of valt!
 • Vertrouw op het nemen van jullie foto's en video niet op de goodwill van "nonkel ron" of "neefje Jan" dit loopt altijd mis !!! Zorg voor een professionele fotograaf en cameraman. Je trouwt uiteindelijk maar 1 keer, en het zou zonde zijn als je dan met onscherpe foto's blijft zitten of een film die nooit afgewerkt wordt!
 • Denk ook eens aan wat randanimatie voor de kinderen. (Springkasteel, clown...enz)
 • Al eens gedacht om van jullie trouwfeest een themafeest te maken (bv; black & white)
 • Als jullie dan toch met een thema zouden werken, kunnen jullie ook een Miss en Mister uitreiking doen, voor zij die het beste jullie thema hebben gevolgd! (Vergeet geen klein geschenkje te geven)
 • Een "vrijgezellen-koppel" verkiezing heeft ook altijd succes! Vergeet ook daar weer geen klein geschenkje te voorzien.
 • Het wegwerpen van het bruidsboeket mag dan al vreselijk traditioneel zijn, het is en blijft een leuke gebeurtenis van het avondfeest.
 • De indeling van jullie tafels kan ook op een ludieke wijze worden ingekleed. Je kan bijvoorbeeld de tafels indelen volgens jullie lievelings muziek/films.
  Jullie avondgasten kunnen dan bijvoorbeeld bij het binnenkomen ook een filmticket krijgen met daarop de film/muziek van hun aangewezen tafel. De DJ kan dan helpen met de tafels mee af te roepen terwijl hij de filmmuziek speelt van die tafel die aan beurt is!
 • Wat ook altijd succes heeft is het leggen van wegwerp camera's op de tafels.
 • Bedenk als geschenkje voor de ouders eens iets anders dan bloemen. Bijvoorbeeld een leuke fotokader van de kinderen, uiteindelijk verlaten jullie het ouderlijk nest en dat doet de ouders altijd een beetje pijn...dit helpt misschien de liefdespijn een beetje te verzachten :-)
 • Een life bandje tijdens het eten/receptie valt ook altijd in de smaak.
 • Om jullie vrienden van de vrijgezellen avond de wind uit de zeilen te nemen,kunnen jullie bijvoorbeeld ipv een naamkaartje een bezwarend foto(tje) op de tafel achter laten.
 • Een babbelbox is ook altijd een HIT (korte reactie van jullie gasten op video, hoe later op de avond hoe beter!!!!). Vraag aan jullie cameraman of hij hiervoor eventueel een 1/2uurtje wil uittrekken.
 • Last but not least. Zorg voor een origineel gastenboek, en zorg daarbij dat een familielid (zus of broer) dit gastenboek een beetje promoot, zodat jullie gasten het zeker niet vergeten te tekenen!
fotograaf huwelijk trouwen

www.david-torres.be


ZOEKWOORDEN:
trouwfotograaf trouwen
Trouwringen, catering
fotograaf huwelijk
bruidsmode, trouwringen
huwelijksfotograaf
fotografie - fotografen


 


De Trouwfeest; Het online trouwmagazine bij uitstek voor bruid & bruidegom. - wij trouwen forum
Originele ideetjes voor trouwfeesten... je kan het zo gek niet bedenken of je vind het op "Mijn trouwfeest"!

"Mijn trouwfeest" © copyright 2003
webdesign by www.fugidesign.be